united-kingdom-flag
logo-3

Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

"Εκπαιδεύουμε

τους Διαμεσολαβητές του αύριο"

avlogiari-crop

Τι είπαν για εμάς

Βασικές Εκπαιδεύσεις Διαμεσολαβητών

"Το κλίμα ήταν καταπληκτικό! Οι συνθήκες ιδανικές για εκπαίδευση. Αισθάνθηκα αμέσως άνετα, δεν ντράπηκα ποτέ να μιλήσω, ένιωσα να επιβραβεύομαι για την πρόοδο μου, υπήρχαν οι ανέσεις ώστε να μπορώ να παρακολουθώ πολλές ώρες. Το υλικό ήταν αρκετό για να πάρουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και όχι υπερβολικό ώστε να χαθούμε. Ο τρόπος των προσομοιώσεων μου άρεσε πολύ και το γενικότερο πλαίσιο της πρακτικής και όχι τόσο θεωρίας από κοντά ήταν αυτό που θεωρώ ότι έφερε την επιτυχία. Νιώθω ότι ο χρόνος και το ποσό που διέθεσα ανταμείφθηκαν με πολύτιμα εφόδια τόσο για την πιθανή πορεία μου ως Διαμεσολαβητής, τόσο και για την πορεία μου ως δικηγόρος."
Μάγδα Τσιοκάνου, Δικηγόρος
"Ενδιαφέρον γνωστικό αντικείμενο με πρακτικές εφαρμογές. Ο κύκλος μαθημάτων υπήρξε εντατικός, αλλά και με μεγάλο ενδιαφέρον. Λύθηκαν πολλές απορίες και πήραμε μια καλή γεύση του θεσμού της διαμεσολάβησης τόσο από θεωρητική όσο και από πρακτική σκοπιά!"
Θεοδώρα Πανταζή, Δικηγόρος
"Η Βασική Εκπαίδευση είναι μόνο η αρχή! Το εκπαιδευτικό υλικό που έχουμε στη διάθεση μας εξαιρετικό και οι εκπαιδευτές μας δίπλα μας από την πρώτη στιγμή να λύνουν κάθε απορία. Ανυπομονώ για την συνέχεια!"
Μαρία Μπάρλα, Δικηγόρος
"Υπέροχοι εκπαιδευτές, πολύ και ενδιαφέρον εκπαιδευτικό υλικό!"
Κυριακή Κωστελίδου, Δικηγόρος
"Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό και κατατοπιστικό. Οι εκπαιδευτές άψογοι, με όρεξη να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση. Επίσης, ήταν πολύ βοηθητικό το e-learning, με πληθώρα από video και σημειώσεις, για την μελέτη του υλικού!"
Ευστράτιος Γουδής, Δικηγόρος
"Το εκπαιδευτικό μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε από τους εκπαιδευτές μας, Εύη και Νίκο, σε συνδυασμό με τον αριθμό εκπαιδευομένων και με δεδομένη την διάρκεια του προγράμματος, επέτρεψαν αφενός την μεταφορά, με μοναδικό τρόπο, του γνωστικού αντικειμένου και της εμπειρίας των εκπαιδευτών προς τους εκπαιδευόμενους, αφετέρου την μεγαλύτερη δυνατή, σε βάθος και έκταση, κατανόηση της διαδικασίας της διαμεσολάβησης και του οικοσυστήματός της από τους εκπαιδευόμενους."
Αθανάσιος Ζλατούδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων / Υποψήφιος Διδάκτωρ
"Εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία! Είναι ένα αντικείμενο, που, εφόσον επιτύχω στις εξετάσεις, ανυπομονώ να ασχοληθώ και με αυτό!"
Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Δικηγόρος
"Δημιουργική και πολλά υποσχόμενη!!! "
Ιωάννα Ξηρογιάννη, Δικηγόρος
"Η εμπειρία ήταν πολύ καλύτερη απ' όσο θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Η ώρα περνούσε πολύ γρήγορα χωρίς να βαριόμαστε και ο τρόπος διδασκαλίας υποδειγματικός!!! "
Χριστίνα Σμυλάνη, Διεθνολόγος
"Εξαιρετική και μακριά από τα Ελληνικά παπαγαλίστικα δεδομένα"
Κίμων Ζωγραφάκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
"Η εμπειρία μου στο adr ήταν πραγματικά πολύ καλή. Η κ.Εύη και ο κ.Νίκος ήταν απίστευτα μεταδοτικοί, ενέπνεαν εμπιστοσύνη και με τον τρόπο τους σε μυούσαν να αγαπήσεις τη διαμεσολάβηση. Είμαι πλήρως ευχαριστημένη με την επιλογή μου. Θα την πρότεινα στον καθέναν!"
Ουρανία Σκρουμπή, Δικηγόρος
"Μια διαδραστική, πλήρως εποικοδομητική, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, εμπειρία. Κατανοήσαμε τις βασικές αρχές της Διαμεσολάβησης, λαμβάνοντας την εκπαίδευση από δυο ικανότατους ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο είναι επαγγελματίες, αλλά εμπνέουν, παρακινούν και συμβάλουν με το έργο τους στο να φτάσει κανείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!!"
Μαριάννα Παπαθεοδώρου, Δικηγόρος
"Η συνολική εμπειρία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και διδακτική. Τόσο το περιεχόμενο της πλατφόρμας αλλά ιδίως η ίδια η εκπαιδευτική διαδικασία ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με δύο εξαιρετικά καταρτισμένους ανθρώπους, που από την πρώτη στιγμή κατέστη σαφές και πόσο αγαπούν το αντικείμενο και ότι ήταν αποφασισμένοι να προσφέρουν εκπαίδευση ουσίας. Η Εύη Αυλογιάρη και ο Νίκος Καραγιαννάκης οργάνωσαν μία πλήρως διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία σου κέντριζε το ενδιαφέρον και την προσοχή από το πρώτο λεπτό μέχρι και το πέρας της."
Νίκος Εικοσιπεντάρης, Δικηγόρος
"Η ομάδα του ADR Hellenic Training Hub, υπό την καθοδήγηση της κυρίας Αυλογιάρη, έχει διαμορφώσει και παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια δομημένη μαθησιακή διαδικασία. Πρόκειται για μια συμμετοχική, διαδραστική εμπειρία με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα ήδη από την πρώτη ημέρα της δια ζώσης εκπαίδευσης. Η αναλυτική και περιεκιτκή διδασκαλία από τους εκπαιδευτές εγγυάται την βαθιά κατανόηση των εννοιών της διαμεσολάβησης από τους μαθητές, ενώ οι προσομοιώσεις ( role-play ) τους εισάγουν στο πρακτικό και ρεαλστικό περιβάλλον της διαδικασίας. Η Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών του ADR Hellenic στέκεται επάξια στο ύψος άλλων αντιστοίχων προγραμμάτων διεθνών και γνωστών πανεπιστημίων. Είναι σπουδαίο που ένα τέτοιου επιπέδου πρόγραμμα είναι γλωσσικά και οικονομικά προσβάσιμο στο ελληνικό κοινό!"
Χρήστος Μαυροειδής, Δικηγόρος
"Πολύ όμορφη εμπειρία. Οι εκπαιδευτές μας εκτός του ότι είναι άρτια καταρτισμένοι αγαπούν αυτό που κάνουν και μας εμπνέουν να αγαπήσουμε κι εμείς την διαμεσολάβηση . Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"
Κωνσταντίνα Μπαθρέλλου, Δικηγόρος
"Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία με εκπαιδευτές που σε εμπνέουν!"
Μυρσίνη Μπέζα, Δικηγόρος

E-Learning Μετεκπαίδευση στην Ιατρική Διαμεσολάβηση

"εξαιρετικά ωφέλιμο και ενδιαφέρον"
Κυριακή Κωστελίδου, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια
"Συναρπαστικό! Πολύ εποικοδομητικά όλα όσα έμαθα. Από τις καλύτερες μετεκπαιδεύσεις, αν και με δυσκόλεψε αρκετά."
Ευαγγελία Τούτζαρη, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια
"ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!"
Παναγιώτα Μαυροειδή, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια

Μετεκπαίδευση στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση

"Εξαιρετική η μετεκπαίδευσή μας στην κτηματολογική διαμεσολάβηση. Ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό(ν) μπροστά μας για να δημιουργήσουμε τον καλύτερο κόσμο που ονειρευόμαστε. Με Γνώσεις, Ήθος και Πρωτοποριακά Αποτελέσματα Πορευόμαστε στο Παρόν και το Μέλλον! Ευχαριστούμε για την Άψογη Συνεργασία και το Ενδιαφέρον που Επιδεικνύετε στο Ευρύ Πεδίο της Διαμεσολάβησης! "
Δήμητρα Νάκου, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια
"Ήταν ένα απόλυτα επιμορφωτικό διήμερο στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση με το επιτελείο του ADR Hellenic Training Hub!!! Όλοι οι εξειδικευμένοι εισηγητές, με ιδιαίτερη επιστημονική κατάρτιση και με πολλαπλέςς ιδιότητες, ήταν εξαιρετικοί! Ευχαριστούμε θερμά κα Εύη Αυλογιάρη τόσο εσάς, όσο και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας, για το άριστο αποτέλεσμα της επιμόρφωσης μας και στον τομέα αυτό!!
Ε.Μ
"Εξαιρετικοί όλοι σας!! Σύντομα θα παρακολουθήσω και άλλα προγράμματα σας!! Συγχαρητήρια!!!
Χ.Π
"Ευχαριστούμε θερμά κα Εύη Αυλογιάρη, εσάς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας, για την επιμόρφωσή μαςς στην κτηματολογική διαμεοσολάβηση. Η έμπειρη ομάδα του ADR Hellenic Training Hub και η άριστη επιστημονική κατάρτιση των εισηγητών εξασφάλισαν την απόλυτη επιτυχία της εκπαίδευσής μας στο απαιτητικό αντικείμενο του κτηματολογικού δικαίου και διαμεσολάβησης. Είμαι ευτυχής που ως διαμεσολαβήτρια συμμετείχα!! Συγχαρητήρια και πάλι για την επιστημονική προσέγγιση και τον άρτιο επαγγελματισμό σας!!!"
Μ.Μ.
"Το συστήνω ανεπιφύλακτα"
Ε.Δ
"Ευχαριστούμε πολύ! Συγχαρητήρια στην κα Αυλογιάρη και τους συνεργάτες της για τη διοργάνωση, την παρουσίαση των θεμάτων και την επιλογή των εισηγητών. Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους εισηγητές!!!"
Ε.Μ
"Θα την ξαναπαρακολουθούσα άνετα!!"
Α.Τ
"Ένα άρτιο επιμορφωτικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς εισηγητές. Χαίρομαι πολύ που το παρακολούθησα, τόσο με την ιδιότητα του διαμεσολαβητή, αλλά και ως δικηγόρου σε υποθέσεις Κτηματολογίου. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και την επιλογή των εισηγητών για ένα τόσο εξειδικευμένο και απαιτητικό αντικείμενο. Ευχαριστίες, επίσης, για το πλούσιο υλικό!"
Σ.Γ
"Συγχαρητήρια για την άρτια οργανωμένη εκπαίδευση στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση!"
Κ.Π

Μετεκπαιδεύσεις στη Διαμεσολάβηση

"Σε επαρκές και ικανό χρονικό διάστημα, υπήρχε η σωστή καθοδήγηση με βάση το παρασχεθέν υλικό προκειμένου αφενός να αφομοιωθούν ορισμένες έννοιες και αφετέρου να επανατονιστούν δεξιότητες, οι οποίες λόγω του, για εμέ, μεγάλου διαστήματος από την λήψη της βασικής εκπαίδευσης, θεωρώ ότι θα με επιβοηθήσουν ουσιαστικά όχι μόνο στον ρόλο του διαμεσολαβητή αλλά και σε αυτόν του νομικού παραστάτη."
Μιλτιάδης Ευθυμίου
"Εξαιρετικό υλικό, σαφέστατη παρουσίαση και πολλή καλή η αξιολόγηση κάθε ενότητας με τη χρήση τεστ"
Ευαγγελία Καρατσάλου
"Πολύ δομημένες, ουσιαστικές και επεξηγηματικές παρουσιάσεις όλων των ενοτήτων του προγράμματος. Εμπλουτίζεις σημαντικά τις γνώσεις σου. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική!"
Αναστάσιος Φυτιζάς
"Καταπληκτικό πρόγραμμα με παροχή γνώσεων απαραίτητων για έναν διαμεσολαβητή.. ιδίως η ενότητα με τη γλώσσα του σώματος!"
Αργυρώ Παφύλα
"Βίντεο, θεωρία και τεστ, περιεχόμενο και παρουσίαση σαφή και οργανωμένα καταπληκτικά. Αισθάνομαι πλουσιότερος σε γνώση και εφοδιασμένος κατάλληλα με εργαλεία για εφαρμογή στην πράξη!"
Γεώργιος Τσιριγκοτάκης
"Οι γνώσεις που απέκτησα ήταν ουσιαστικές για την πρακτική μου ως διαμεσολαβήτριας και επιπλέον πολύπλευρες!"
Καλλιόπη Παπαπαύλου
"Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα! Ήταν η πρώτη φορά για μένα που έκανα ένα ασύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης και μου άρεσε πολύ!"
Ευαγγελία Γιακείμη
"Άκρως ικανοποιητική. Ο συνδυασμός του ακουστικού και λεκτικού βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην εμπέδωση των πληροφοριών."
Γεώργιος Ράλλης
"Θετικότατη! Επισημαίνω ιδίως την πολύ καλή ανάλυση στην ενότητα που αφορά τη γλώσσα του σώματος!"
Ιωάννης Μπονάνος
"Εξαιρετική πέραν των προσδοκιών, θετική έκπληξη η προσέγγιση της διαμεσολάβησης από την πλευρά των παρουσιάσεων και των συνεργατών σας. Συμπορευόμαστε στην προσπάθειά να βελτιώσουμε το ρόλο του διαμεσολαβητή και να προβάλλουμε τη διαμεσολάβησηση και τον εξωδικαστικό τρόπο επίλυσης των διαφορών!"
Μιχαήλ Φιλιππίδης
"Πλήρες course διαμεσολάβησης προχωρημένου επιπέδου, με πληθώρα πληροφοριών γύρω από βασικά αλλά και εξειδικευμένα ζητήματα που βοηθούν έναν Διαμεσολαβητή στην διάγνωση και αντιμετώπιση της σύγκρουσης κατά την διάρκεια μιας διαμεσολάβησης, με απώτερο στόχο την επίλυση τους. Κατανοητή και εύκολη απεικόνιση όλου του υλικού, συνδυασμός θεωρίας και πράξης!"
Έλλη Τόλη
"Η δυνατότητα παρακολούθησης online είναι πολύ σημαντική. Ενδιαφέρουσα και ποιοτική η εκπαίδευση!"
Βικτώρια Αγραφιώτη
"Πολύ ενδιαφέρουσα εκπαίδευση, που παρουσιάζει με πληρότητα τη διαδικασία, τις τεχνικές και τις ικανότητες του διαμεσολαβητή!"
Άλκηστη Κωστοπούλου

Empathy and Soft Skills in Clinical Settings 2017

"Συγχαρητήρια για την οργάνωση, την προσπάθεια και ακόμη περισσότερο για το "μεράκι" που επιδεικνύετε! Η ενσυναίσθηση στην Ιατρική είναι ένα θέμα που αξίζει και χρήζει περισσότερης προσοχής. Με πείσατε πραγματικά μέσα από αυτή την εκπαίδευση και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκεται να το ξεχάσω..Ευχαριστώ πολύ, κάνετε λειτούργημα! "
Γιώργος Σχοινάς, Φοιτητής Ιατρικής Πάτρας
"Εξαιρετικό! Περίμενα μια ωραία πρωτοβουλία γιατί εμπιστευόμουν τις επιλογές και τις συνεργασίες της ΕΕΦΙΕ Θεσσαλονίκης και του ΕΣΦΙΕ, αλλά πραγματικά αυτό το σεμινάριο με εντυπωσίασε πολύ περισσότερο από όσο περίμενα! Αποσαφήνιση βασικών ιδεών και στοιχείων σε θεωρητικό επίπεδο, πρακτικά σενάρια με πολύ ενδιαφέροντα διλήμματα και εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας συνιστούν τη συνταγή της επιτυχίας του σεμιναρίου! Μπράβο σας και το συστήνω σε όλους! Εις το επανειδείν!"
Κατερίνα Δεδεηλία, Φοιτήτρια Ιατρικής, Αθήνα
"Εξαιρετικά ενδιαφέρον, διαφορετικό, απαραίτητο, σημαντικό, απαιτητικό και χρήσιμο το πρόγραμμα. Ελπίζω να συνεχίσετε την δουλειά σε αυτό το κομμάτι και να το διευρύνετε γιατί η Ελλάδα έχει πολύ ανάγκη την ενσυναίσθηση!"
Πλούταρχος Πάστρας, Φοιτητής Ιατρικής, Πάτρα
"Το πρόγραμμα αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κομμάτι του προγράμματος σπουδών όλων των σχολών Ιατρικής!"
Δημήτρης Σαρρής, Φοιτητής Ιατρικής, Θεσσαλονίκη
"Χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή την εκπαίδευση και την συστήνω σε όποιον θέλει να γίνει ένας ολοκληρωμένος Γιατρός!"
Χριστίνα Διονυσίου, Φοιτήτρια Ιατρικής, Θεσσαλονίκη
"Το σεμινάριο καλύπτει τα κενά του προγράμματος σπουδών όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ ασθενή - ιατρού, μέσα από έναν βιωματικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο!"
Ειρήνη Τσαγκάρη, Φοιτήτρια Ιατρικής, Θεσσαλονίκη
"Οι εκπαιδευτές συνεργάστηκαν μαζί μας ώστε να κάνουμε πράξη όσα μάθαμε, γεγονός πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα! Ευχαριστούμε για τη μοναδική ευκαιρία που μας δώσατε!"
Αλίκη Ηλιάδου, Φοιτήτρια Ιατρικής, Θεσσαλονίκη
"Κάθε επαγγελματίας υγείας θα πρέπει να λάβει παρόμοια εκπαίδευση, αν όχι το ίδιο ακριβώς διήμερο σεμινάριο, παράλληλα με την υπόλοιπη εκπαίδευσή του! Ευχόμαστε στο μέλλον αυτή η εκπαίδευση να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να αγκαλιαστεί από ακόμα μεγαλύερο κοινό!"
Χρήστος Δρόσος, Φοιτητήτς Ιατρικής, Θεσσαλονίκη
Συνιστώ την παρακολούθηση του σεμιναρίου σε όλους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος, πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά. Σας ευχαριστούμε για όλα!!!"
Σπυρίδων Πάντζιος, Φοιτητήτς Ιατρικής, Αθήνα
"Μια εξαιρετική δράση, η οποία θα έπρεπε να παρακολουθήσει όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό!! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία."
Φοιτητής Ιατρικής, Αθήνα

International Advanced Mediation Training in Healtch Care, Θεσσαλονίκη - ΑΧΕΠΑ 2017

"Πρωτοποριακό, εξαιρετικά ενδιαφέρον γνωστικά και ψυχολογικά σου δίνει μια άλλη διάσταση της καθημερινότητας των γιατρών, της διάστασης της βιοηθικής και της δυσκολίας αντιμετώπισης του ανθρώπινου πόνου και των δύσκολων αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν"
Ευαγγελία Παυλάκη, Δικηγόρος / Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
"Άλλη μια εκπαίδευση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, γιατί βοηθά τους εκπαιδευόμενους να γίνει, ο καθένας στον επιστημονικό του κλάδο, πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός"
Άντα Λαμπάκη, Δικηγόρος Αθηνών
"Πρωτοπόρο και απαραίτητο εφόδιο για κάθε σύγχρονο άνθρωπο που ενδιαφέρεται να εξελίσσεται, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ένα πρόγραμμα με προδιαγραφές και μέλλον"
Ευδοκία-Αικατερίνη Τουμπούρου, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
"Συγχαρητήρια για την οργάνωση ενός τόσο εξειδικευμένου και ενδιαφέροντος σεμιναρίου. Στον ιατρικό χώρο τίθενται καθημερινά διλήμματα βιοηθικής και θεωρώ ότι το έργο του διαμεσολαβητή θα ήταν πολύ σημαντικό"
Ελένη Στουφή, Δικηγόρος / Διαμεσολαβήτρια
"Πρωτοποριακόο πρόγραμμα και εξαιρετική εκτέλεση. Εύχομαι να βρει πρακτική ευθεία εφαρμογή. Έμμεσα φυσικά ήταν απολύτως χρήσιμο για τις ιδιαίτερες δεξιότητες που καλλιέργησε"
Ιωάννα Λαγουμίδου, Δικηγόρος / Διαμεσολαβήτρια

Τραπεζική Διαμεσολάβηση Διαμεσολαβητών, Αλεξανδρούπολη 2017

"Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του ADR Hellenic Center περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εφόδια (γνώση, εμπειρία, πρακτικότητα, λειτουργικότητα κτλ) και τις εφεδρείες για να κινηθεί κάποιος στο δρόμο της Τραπεζικής Διαμεσολάβησης"
Πολύκαρπος Καρασαββίδης, Δικηγόρος
"Το σεμινάριο της Τραπεζικής Διαμεσολάβησης του ADR Hellenic Center σου δίνει τις γνώσεις και σε εισάγει σε εμπερίες ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για έναν "επαγγελματία" του χώρου"
Στράτος Δοβλέτογλου, Οικονομολόγος
"Η γνωστική κατάρτιση, η παροχή υλικού, η οργάνωση του σεμιναρίου και η εμπειρία, είναι μόνο μερικά από τα σημεία του προγράμματος. Ιδιαιτέρως αξιόλογη όμως ήταν η αμεσότητα, μεταδοτικότητα και συνεργασία της κυρίας Αυλογιάρη, η οποία έχει τη "μαγική" ικανότητα να μας μεταφέρει μέσα στα προβλήματα και να μας διδάσκει τους τρόπους επίλυσης τους, με σκοπό την εφαρμογή των γνώσεων και τεχνικών στην καθημερινότητα. Ευχαριστούμε!"
Μαρία Τσώλου, Δικηγόρος- Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια
"Εξαιρετικά ενδιαφέρον το πρόγραμμα! Είδα την τραπεζική διαμεσολάβησηγια τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις από άλλη οπτική, προσπαθώντας να κατανοήσω και τις δύο πλευρές, ώστε να καταλήξουμε σε μια βιώσιμη λύση για την επιχείρηση που να είναι δυνατό να γίνει αποδεκτή από την τράπεζα."
Νικόλαος Χριστάκης, Δικηγόρος
"Ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος μύησης στο θέμα της Τραπεζικής Διαμεσολάβησης για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις. Υπήρξε μεταδοτικότητα σε απόλυτο βαθμό, κίνητρα παρακολούθησης, ποικιλία μέσων, αμεσότητα, παραστατικότητα, σοβαρότητα, και επαγγελματισμός! Περατώθηκαν οι εργασίες του προγράμματος εκπαίδευσης αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολύτιμες γνώσεις και τεχνικές."
Στυλιανή Χαραλαμπίδου, Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
"Εξαιρετική εμπειρία! Άριστος συνδυασμός θεωρητικής και πρακτικής γνώσης. Ανοίγει νέους ορίζοντες."
Ελένη Κλωνίδου, Δικηγόρος
"Εξαιρετικά οργανωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα εκπαίδευση πάνω στο επίκαιρο θέμα των τραπεζικών διαμεσολαβήσεων."
Φώτης Μαλτέζος, Πολιτικός Μηχανικός
"Το σεμινάριο τραπεζικής διαμεσολάβησης είναι απόλυτα επίκαιρο. Το σεμινάριο είναι παραστατικό και η παρουσίαση απόλυτα συγκροτημένη. Οι τεχνικές που διδάσκονται θα φανούν χρήσιμες, όχι μόνο σε μελλοντική διαμεσολάβηση, αλλά και σε κάθε είδους διαπραγμάτευση, για να έχουν όλες οι πλευρές το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."
Αντωνία Λαμπάκη, Δικηγόρος Αθηνών
"Η Τραπεζική Διαμεσολάβηση για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, διότι διεύρυνε τους ορίζοντες μου στην αντιμετώπιση της διαδικασίας της διαμεσολάβησης και των διαπραγματεύσεων και σ' αυτό συντέλεσε το γεγονός ότι στο ακροατήριο μετείχαν εκπαιδευόμενοι από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, όπως οικονομολόγοι, λογιστές, υπάλληλοι τραπεζών που μας έδειξαν από τη δική τους επαγγελματική οπτική γωνία τη διαμεσολάβηση, τις διαπραγματεύσεις και τις θέσεις των τραπεζών και τις διαδικασίες αυτές. Καταπληκτική εμπειρία!"
Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη, Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
"Είναι ένα πρόγραμμα που θα πρότεινα να παρακολουθήσουν οι συνάδελφοί μου, και δει, του κλάδου των επιχειρήσεων. Οι γνώσεις που αποκόμισα είναι σημαντικές για την καθημερινότητα και ειδικότερα για την πρόκληση που θα παρουσιαστεί, στη ρύθμιση των δανείων των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων."
Ελένη Κυριακίδου, Τραπεζικός Υπάλληλος
"Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που διευρύνει τις σκέψεις, τις προοπτικές και τους ορίζοντές μας. Ευχαριστούμε πολύ"
Θάνος Πανταζής, Οικονομολόγος
"Εξαιρετική εκπαίδευση. Εν γένει, η οποιαδήποτε εκπαίδευση του ADR Hellenic Center με την κα. Αυλογιάρη, όχι μόνο σου μεταλαμπαδεύει ουσιώδης γνώσεις, αλλά καθίσταται βίωμα για μια ζωή"
Αγγελική Κατσή, Δικηγόρος
"Το πρόγραμμα εκπαίδευσης, που παρακολούθησα, σχετικά με την "Τραπεζική Διαμεσολάβηση για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις" ήταν εξαιρετικό αναφορικά με το εκπαιδευτικό υλικό, την παρουσίαση του προγράμματος, τη μεταδοτικότητα, την επιμονή και πλήρη κατάρτιση της κυρίας Εύης Αυλογιάρη, με υπαγωγή των νομοθετικών αντίστοιχων νόμων και διατάξεων στην πράξη, ενώ και τα παραδείγματα και οι προσομοιώσεις που παρουσιάστηκαν απέφεραν την καλύτερη κατάρτιση για μένα με πλήρη ανταπόκριση των προσδοκιών μου"
Δέσποινα Μπουρουτζίδου, Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολη 2016

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία! Εξαιρετική η οργάνωση και οι εκπαιδεύτριες μοναδικές!!!».
«Νόμιζα ότι θα παρακολουθούσα ένα ακόμη σεμινάριο. Τελικά έζησα μια εμπειρία που άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας μου με τους ανθρώπους. Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα».
«Εξαιρετική εμπειρία με super επαγγελματίες εκπαιδευτές!».
«Η εκπαίδευση της διαμεσολάβησης σου αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο σκέψης μέσα σε 5 ημέρες».
«Ήταν ένα όμορφο ταξίδι σε ένα πολύ ωραίο χώρο της διαμεσολάβησης. Ευχαριστήθηκα τη διαδρομή, εύχομαι να ευχαριστηθώ και τον προορισμό».
«Οι δύο εκπαιδεύτριες ήταν άκρως βοηθητικές και μεταδοτικές. Το πάθος και των δύο ήταν αξιοθαύμαστο και η ικανότητα τους να μας το μεταφέρουν, καταπληκτική. Το περιεχόμενο του προγράμματος στο τυπικό κομμάτι ήταν ενδιαφέρον, όμως με τη βοήθεια των εκπαιδευτών καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα! ».
«Θα ήθελα να σημειώσω για τις εκπαιδεύτριες ότι είναι εξαιρετικές. Δε μας μαθαίνουν απλά αρχές και θεωρίες, αλλά οι ίδιες μέσω των πράξεών τους κάνουν πράξη όσα μας διδάσκουν. Ζεστές, ανθρώπινες και μεταδοτικές! ».
«Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο, δεν καλύπτει μόνο τις εκπαιδευτικές ανάγκες του καθενός από εμάς, αλλά διεισδύει στη ψυχολογία και την προσωπικότητα του καθενός και εν τέλει καθίσταται βίωμά του. Είναι εκπληκτική η μεταμόρφωση, που επέρχεται στις αντιλήψεις και την ψυχοσύνθεση του καθενός, τόσο ομαλά, χωρίς μάλιστα να το αντιλαμβάνεσαι!!! ».

Ιατρική Διαμεσολάβηση για Επαγγελματίες Υγείας - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – ΑΧΕΠΑ 2016

«1Ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ . Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, με γνώσεις, κατευθύνσεις και τεχνικές επικοινωνίας για τους επαγγελματίες υγείας. Η γνώση και υιοθέτηση όλων αυτών των πληροφοριών θα έχει ως αποτέλεσμα, αρχικά μια καλύτερη καθημερινότητα, αποφυγή συγκρούσεων και παρεξηγήσεων στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και όταν αυτά συμβαίνουν, καλύτερη αντιμετώπισή τους. Θα ήταν πολύ καλό-αποτελεσματικό αν είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν όλοι οι επαγγελματίες υγείας. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Lead Trainer κα. Εύη Αυλογιάρη που είχε την έμπνευση, διάθεση και την ακούραστη προσπάθεια μετάδοσης της γνώσης»
Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος.

Ιατρική Διαμεσολάβηση - Κύπρος 2016

«Πολύ αληθινή, αυθεντική και πολύ ειλικρινής η εκπαιδεύτριά μας. Πολύ μεταδοτική και ζεστή. Θα ήθελα ένα video με best case scenario διαμεσολάβησης, which should be followed». Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Lead Trainer κα. Εύη Αυλογιάρη που είχε την έμπνευση, διάθεση και την ακούραστη προσπάθεια μετάδοσης της γνώσης»
Κασσάνδρα Κουπαρή, δικηγόρος-διαμεσολαβήτρια
«Γενικά εξαιρετικό το σεμινάριο. Πιστεύω ότι χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο και σίγουρα θα πρέπει να έχει συνέχεια».
Αννα Ιακώβου-Στυλιανού, επιμετρητής ποσοτήτων – διαμεσολαβήτρια

INTERPERSONAL SKILLS AND PROFESSIONALISM IN ETHICAL PRACTICE - Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος 2016

«Ανήκω στην μεγαλύτερη μερίδα των φοιτητών ιατρικής και ιατρών που αγαπούν τον άνθρωπο και νοιάζονται για τη σωματική, ψυχική και κοινωνική του ευεξία. Το σημερινό σεμινάριο με βοήθησε πάρα πολύ στο να κατανοήσω ποιες είναι οι απαραίτητες επικοινωνιακές δεξιότητες του ιατρού αλλά και τον τρόπο να τις κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια ρόλων ήταν από ατ πιο δυνατά σημεία του σεμιναρίου. Οι φοιτητές ιατρικής είχαμε τη δυνατότητα να ενσαρκώσουμε τόσο το ρόλο του θεράποντα όσο και το ρόλο του ασθενή αλλά και των συγγενών. Ευχαριστούμε πολύ τις διοργανώτριες. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα».
Φοιτήτρια ιατρικής
«Μέσα σε 8 παραγωγικές ώρες καταφέραμε να κωδικοποιήσουμε βασικά στοιχεία της θεωρίας της διαμεσολάβησης στην ιατρική πράξη, να εντοπίσουμε αδυναμίες και λανθασμένες πεποιθήσεις και αποκτήσαμε κίνητρο για περαιτέρω αυτοβελτίωση».
Φοιτήτρια ιατρικής
«Ένα εξαιρετικό σεμινάριο. Με έβαλε σε διαδικασία να σκεφτώ και να βελτιώσω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες (και για την κλινική πράξη – κυρίως – αλλά και γενικά) και να αναγνωρίζω πότε γίνεται κάτι σωστά ή λάθος από τους καθηγητές μας κλπ και να βελτιώνομαι καθημερινά. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ!»
Φοιτήτρια ιατρικής
«Εξαιρετικό σεμινάριο με ενδιαφέροντα περιστατικά και προσέγγιση. Σαφέστατη επεξήγηση των θεμάτων από την Εύη και σίγουρα φεύγουμε σοφότεροι. Ελπίζω να το παρακολουθήσουν περισσότεροι συνάδελφοι. Πολύ παραγωγικό 8ωρο».
Φοιτήτρια ιατρικής
«Με τις ακριβώς κατάλληλες δόσεις εμπεριστατωμένης θεωρίας, προσεκτικά σκηνοθετημένα διαδραστικά σενάρια και εκπαιδευτές με όρεξη, μεταδοτικότητα και αυτοπεποίθηση, είναι ένα σεμινάριο που ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε κάθε συνάδελφο που επιζητά την αυτοβελτίωση».
Φοιτήτρια ιατρικής