united-kingdom-flag
logo-3

Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

"Εκπαιδεύουμε

τους Διαμεσολαβητές του αύριο"

avlogiari-crop

Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών Φεβρουαρίου 2023 – Γίνε Διαμεσολαβητής

Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών, Φεβρουάριος 2023 από το ADR HELLENIC TRAINING HUB

50 ώρες εξ αποστάσεως (e-learning) και 50 ώρες δια ζώσης 18-21 Φεβρουαρίου (μέρος 1ο)

Η μόνη εκπαίδευση Διαμεσολαβητών στην Ελλαδα πιστοποιημένη από το υπουργείο δικαιοσύνης και από το ΙΜΙ – International Mediation Institute

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 

Δίδακτρα: 1.400 ευρώ | earlybird: 1.190 ευρώ για εγγραφές έως 10 Φεβρουαρίου 2023 | κάτω των 30 ετών 990,00 ευρώ
• Προκαταβολή 450€ για να κλείσετε θέση στο τμήμα και εξόφληση πριν την εκπαίδευση
Δώρο: ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης 20 ωρών στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση
• Προνομιακή Έκπτωση 40% και στα 12 προγράμματα μετεκπαίδευσης του φορέα μας
• Ειδικές τιμές για ομαδικές συμμετοχές πάνω από 4 άτομα

 


Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών ADR HELLENIC TRAINING HUB με έδρα τον Πειραιά, ανακοινώνει νέο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 100 ωρών (50 ώρες  δια ζώσης και 50 ώρες εξ αποστάσεως),  σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν.4640/2019.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
τηλ. 6977260901 – Εύη Αυλογιάρη, Πρόεδρος και LeaderTrainer
τηλ. 6984892614 – Νίκος Καραγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής και Trainer
www.avlogiari.gr
email: info@adrhellenic.com
Το πρόγραμμα 100 ωρών βασικής εκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση περιλαμβάνει 3 ενότητες
Μέρος 1ο: 18- 21 Φεβρουαρίου 2023, 40 ώρες με φυσική παρουσία στην έδρα του  Φορέα μας (Ομηρίδου Σκυλίτση 6, Πειραιάς), θεωρία της διαμεσολάβησης και εντατική εκπαίδευση με προσομοίωση ρόλων και τεχνικές διαμεσολάβησης.
Μέρος 2ο: E-learning παρακολούθηση μαθημάτων από την πλατφόρμα του φορέα μας (θεωρία διαμεσολάβησης, τεχνικών δεξιοτήτων διαμεσολάβησης, νομική ύλη διαμεσολάβησης πολλαπλά τεστ αξιολόγησης, προετοιμασία για τις εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης και νομική ύλη) διάρκειας 50 ωρών.
Μέρος 3ο: Παρακολούθηση10 ώρες με φυσική παρουσία, προσομοίωση ρόλων ολοκληρωμένης διαδικασίας διαμεσολάβησης, γραπτές εξετάσεις στη θεωρία της διαμεσολάβησης και προφορικές εξετάσεις στην προσομοίωση ρόλων, σε ημερομηνία που καθορίζεται σε συνεννόηση με τους εκπαιδευόμενους.
Σημείωση: Μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευσης, οι εκπαιδευθέντες θα έχουν συνεχή πρόσβαση για επανάληψη στην πλατφόρμα e-learningτου ADR Hellenic, έως και το πέρας των εξετάσεων στο ΥΔΔΑΔ.
Η εκπαίδευση των υποψηφίων διαμεσολαβητών γίνεται σε μικρά τμήματα έως και  8 ατόμων από τους εκπαιδευτές του ADR HELLENIC TRAINING HUB, Εύη Αυλογιάρη (leader trainer), Κωνσταντίνο Τερζή, Μαρία Τσώλου, Νικόλαο Καραγιαννάκη και Δέσποινα Λυπηρίδου με μεγάλη διδακτική εμπειρία(πέραν των 10 ετών)στην Ελλάδα (ADRHELLENIC, ΕΛΚΕΔ, ΙΚΔΘ και ΙΝΚΑΔΑ) και στο εξωτερικό, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι συμμετέχοντες αφού παρακολουθήσουν το πλήρες Πρόγραμμα της Βασικής Εκπαίδευσης των 100 ωρών και περάσουν με επιτυχία την γραπτή και προφορική αξιολόγηση στο τέλος του προγράμματος θα λάβουν  ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Αναγνωρισμένο Τίτλο Διεθνούς Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (International Certified Mediator) από το International Mediation Institute (ΙΜΙ) και θα μπορούν άμεσα να εγγραφούν στους καταλόγους διαμεσολαβητών του ΙΜΙ, εφόσον το επιθυμούν.
Στη συνέχεια, οι καταρτισθέντες διαμεσολαβητές συμμετέχουν στις εξετάσεις που ορίζονται στο αρ. 28 του ν.4640/2019, ώστε να λάβουν την διαπίστευσή τους από το ΥΔΔΑΔ.
Γιατί να εκπαιδευτείτε μαζί μας
• Βασική εκπαίδευση – Διάρκεια 100 ώρες: 50 ώρες e-learning εκπαίδευση και 50 ώρες δια ζώσης
• Κλειστά τμήματα έως8 άτομα
• Έμπειροι εκπαιδευτές και ομάδα που εκπαιδεύει μαζί εδώ και 10 χρόνια με πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η  Leader Τrainer Εύη Αυλογιάρη
• Διεθνής πιστοποίηση ΙΜΙ, αμέσως μετά το τέλος της εκπαίδευσης
• Προνομιακή Έκπτωση 40% και στα 12 προγράμματα μετεκπαίδευσης του φορέα μας
• Δώρο μία Μετεκπαίδευση στην οικογενειακή διαμεσολάβηση
• Ευέλικτες ημερομηνίες για τη δια ζώσης εκπαίδευση που καθορίζονται σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες
Οι εκπαιδευτές του  ADR HELLENIC
• Αγαπούν αυτό που κάνουν
• Είναι αποτελεσματικοί
•  Έχουν εκπαιδεύσει ως ομάδα από το 2012 έως και σήμερα, πάνω από 2.000 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
• Έχουν  διενεργήσει  πολλές εμπορικές και αστικές διαμεσολαβήσεις , σε Ελλάδα,  Κύπρο και διεθνώς.
Η εκπαίδευση
 ενσωματώνει τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μοντέλα βιωματικής εκπαίδευσης
 Εστιάζει στην πρακτική άσκηση
 Ατομικό feedback ( ανατροφοδότηση )  σε κάθε εκπαιδευόμενο σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης
 Συνεχής υποστήριξη και μετά το τέλος της εκπαίδευσης
 Με την εγγραφή σας στη βασική εκπαίδευση, έχετε άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα e-adrhellenic.com. Η e-learning εκπαίδευση περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες ενότητες με τη θεωρία της διαμεσολάβησης, των δεξιοτήτων του διαμεσολαβητή,  τα στάδια, τη νομοθεσία, υποδείγματα, τεστ κλπ.Μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με το δικό σας ρυθμό. Hπρόσβαση στην e-learningπλατφόρμα παρέχεται έως και τις εξετάσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για επαναλήψεις και τεστ.
Μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης
• Θα έχετε αποκτήσει εκτός της θεωρητικής κατάρτισης και σε πρακτικό επίπεδο όλες τις ιδιότητες του ΔιαμεσολαβητήΔιαδικαστικές/Επικοινωνιακές Δεξιότητες, Δεξιότητες Διαπραγμάτευσης, Δεξιότητες Διαχείρισης.
• Θα μπορείτε στην πράξη να διεξάγετε αποτελεσματικές διαμεσολαβήσεις.
Διαδικασία συμμετοχής – αίτηση εγγραφής στη Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στην εκπαίδευση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν τίτλο σπουδών Ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής (ήτοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)ή αντίστοιχου τίτλου σπουδών σχολών της αλλοδαπής, νόμιμα αναγνωρισμένου στην ημεδαπή.
Η προτεραιότητα καθορίζεται από τον χρόνο υποβολής της αίτησης  μαζί με την καταβολή των διδάκτρων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@adrhellenic.com.
Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης των 100 ωρών (δια ζώσης και εξ’αποστάσεως) είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητή. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης από τον εκπαιδευόμενο τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.
Όποιος/-α επιθυμεί να συμμετάσχει στον κύκλο βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο email: info@adrhellenic.comμε σημείωση «Βασική Φεβρουάριος 2023», όλα τα κάτωθι:
α) την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και
β) το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων ποσού1.400 ευρώ, ή 1.190,00 ευρώ /earlybird/ αν γίνει η κατάθεση έως και 10/02/2023  ή  990 ευρώ για κάτω από 30 ετών, στον Τραπεζικό Λογαριασμό με δικαιούχο:
ADR HELLENIC TRAINING HUB
ΙΒΑΝ:GR8701102110000021100657655
ΕθνικήΤράπεζαΕλλάδος
Swift: ETHNGRAA
Αιτιολογία: Βασική Φεβρουάριος 2023
(Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον/την καταθέτη)
Το ποσό των διδάκτρων μπορεί να καταβληθεί και με πιστωτική κάρτα (έως και 6 άτοκες δόσεις).
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ADRHELLENIC
Το ADR HELLENIC είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης, υπηρεσιών εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση και γενικότερα στην επίλυση συγκρούσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς. Από τον Απρίλιο του 2022 είναι πλέον Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών αδειοδοτημένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  με έδρα τον Πειραιά.
Από το 2014 το ADR Hellenic είναι αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝΚΑΔΑ), ενώ από το 2015 είναι ιδρυτικό μέλος του Βαλκανικού Οργανισμού Επίλυσης Διαφορών και παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών στην Ευρώπη και διεθνώς. Συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και προσφέρει Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης.
Έχουν εκπαιδευτεί από τον  Φορέα μας τόσο στη βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών όσο και σε προγράμματα μετεκπαίδευσης πάνω από 3.000 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνώς από το 2014 έως σήμερα.
Tο ADR Hellenic είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του International Mediation Institute (I.M.I) και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες διαμεσολαβητών από όλο τον κόσμο, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στην επίσημη λίστα των Διεθνών Διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι. Πλέον από το 2019 το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης του ADR HELLENIC είναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο, Ιnternational Mediation Institute ( IMI ) ως IMI Certified Mediator Training Program (IMI CMTP).
Ανάμεσα στα πρωτοποριακά προγράμματα που έχουμε δημιουργήσει ανήκουν η Επίλυση Συγκρούσεων στον Χώρο Εργασίας, η Διαδοχή στην Οικογενειακή Επιχείρηση, η Διαμεσολάβηση στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις, οι Διαπραγματεύσεις για την Επίτευξη Επαγγελματικής Συμφωνίας, η Προχωρημένη Διαμεσολάβηση, η Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, η Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, η Γλώσσα του Σώματος, οι Επικοινωνιακές Δεξιότητες, η Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση, η Επίλυση συγκρούσεων στον Αθλητισμό, η Οικογενειακή, Τραπεζική και Κτηματολογική Διαμεσολάβηση και  Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών (Τrain the Trainers).
Εξειδικευόμαστε επίσης στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και στην εκπαίδευση ιατρών σε ήπιες δεξιότητες. Σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, συμμετείχαμε το 2018 σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την αύξηση της ενσυναίσθησης των φοιτητών ιατρικής και πλέον συνεργαζόμαστε με ιατρικές σχολές του εξωτερικού για την υλοποίηση της Εκπαίδευσης στην Ενσυναίσθηση και στις Επικοινωνιακές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη.
Από το 2019 το ADR HELLENIC έχει δημιουργήσει ασύγχρονα προγράμματα e-learning στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (e-adrhellenic.com) πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση (ECICEL).