united-kingdom-flag
logo-3

Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

"Εκπαιδεύουμε

τους Διαμεσολαβητές του αύριο"

avlogiari-crop

Διεθνής Μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση με διάσημους Διαμεσολαβητές από όλο τον κόσμο στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης από το ADR Hellenic Training Hub, 16 και 17 Ιουνίου εξ αποστάσεως

Διεθνής Μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση 20 ωρών εξ αποστάσεως

“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ”

ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Αίτηση Συμμετοχής εδώ

Μπορείτε να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ

  • Online Zoom Webinar
  • Ημερομηνία: 16 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
  • Κόστος Συμμετοχής: 190,00 ευρώ και early bird: 150,00 ευρώ για εγγραφές έως 06 Ιουνίου 2023 και έως 3 άτοκες δόσεις (Συμπληρώστε τη φόρμα εξουσιοδότησης πιστωτικής κάρτας για τις 3 άτοκες δόσεις εδώ και αποστείλετε την μαζί με την αίτηση συμμετοχής στο info@adrhellenic.com)
  • Γλώσσα: Eλληνική και Aγγλική
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 20 ωρών (άρθρο 27 του Ν.4640/2019)
  • Η σύγχρονη εξ’αποστάσεως τηλεκπαίδευση των 20 ωρών θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Ιουνίου 2023, ώρες 9.00-18.00

Ο φορέας  Κατάρτισης Διαμεσολαβητών ADR HELLENIC TRAINING HUB, με δύο Κέντρα Κατάρτισης στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη,σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών  (ΕΛΚΕΔ),  ανακοινώνει Διεθνή Μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση, με την διοργάνωση του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (MEDIATION FESTIVAL) που θα διεξαχθεί σύγχρονα εξ’ αποστάσεως στις 16 & 17 Ιουνίου 2023, με συμμετοχή εισηγητών από όλο τον κόσμο.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης Διεθνούς Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση, διάρκειας 20 ωρών (πληρούνται οι όροι της ανά τριετία μετεκπαίδευσης των διαμεσολαβητώνσύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο  άρθρο 27 του Ν.4640/2019).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

τηλ. 6977260901 – Εύη Αυλογιάρη, Πρόεδρος και Lead Trainer

τηλ. 6984892614 – Νίκος Καραγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής και Trainer

www.avlogiari.gr

email: info@adrhellenic.com

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ

Εύη Αυλογιάρη,  Δέσποινα Λυπηρίδου, Μελίνα Μαρία Λαϊνά και Εφη Γιατρά

 

Διεθνείς Εισηγητές και θέματα ομιλιών:

Making Sense of Loss – The RE-Constructionist Model of Mediation”

“The Future of Mediation and Code of Ethics”

“Mediating Conflicts: A Conflict Analysis and Resolution Perspective”

“Maritime Mediation-How to Win”

”ODR: Does Online Mediation Stink?”

“Entertainment Mediation: it’s just like all other mediation, but it’s not!”

“The importance of the caucus model of mediation for effective risk analysis”

“Legal Practice and Mediation in Terms of Outsourcing”

“Mediation Story Telling”

Σχολική Διαμεσολάβηση-Η Περίπτωση του Βελγίου”

“Το ταξίδι της Ευτυχίας με συνοδοιπόρο τη σχολική διαμεσολάβηση”

Ιστορίες Οικογενειακής Διαμεσολάβησης και όχι μόνο

“Ο Ρόλος του Δικηγόρου του Αύριο-Ήπιες Δεξιότητες”

“Τεχνητή Νοημοσύνη και LegalTech στα Νομικά Επαγγέλματα”

“Αφήγηση και Διαμεσολάβηση

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ

 

Ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν

Διαπιστευμένοι και καταρτισμένοι διαμεσολαβητές, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί,  οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, επιχειρηματίες, κλπ.

Όποιος/-α επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρούσα Διεθνή Μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση και να ολοκληρώσει την εγγραφή  του σε αυτή:

πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο email: info@adrhellenic.com με σημείωση «Διεθνής Μετεκπαίδευση», όλα τα κάτωθι:

α) την Αίτηση Συμμετοχής συμπληρωμένη και

β) το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων των 190,00 ευρώ, ή των 150,00 ευρώ / early bird αν γίνει η κατάθεση έως και 06/06/2023, (δόσεις εδώ) στον Τραπεζικό Λογαριασμό με δικαιούχο:

ELKED – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΕΛΚΕΔ)
ΙΒΑΝ: GR2701102130000021300104482 | Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Swift: ETHNGRAA

Αιτιολογία: Διεθνής Μετεκπαίδευση “Ονοματεπώνυμο”

(Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον/την καταθέτη)

 

Λίγα λόγια για το MEDIATION FESTIVAL / ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις διαφορές μας, ο τρόπος που μαθαίνουμε να επιλύουμε τις διαφορές, ο τρόπος που επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε, η ανάληψη των ευθυνών για τη ζωή μας και τη συμπεριφορά μας, η επαγγελματική δεοντολογία, η συνείδηση, είναι δείγματα  πολιτισμού και  ανθρωπιάς.

Η αλλαγή του τρόπου αυτού και η επιλογή της Διαμεσολάβησης και των αρχών που αυτή υιοθετεί, μπορεί να φέρει αλλαγή και αναδόμηση σε όλη την κοινωνία και να οδηγηθούμε σε έναν κόσμο πιο ειρηνικό, ένα κόσμο με διαφορές μεν αλλά που θα διαχειριζόμαστε αυτές τις διαφορές συνεργατικά και με ενσυναίσθηση! Και ειδικότερα όταν οι τεχνικές της Διαμεσολάβησης διδαχθούν στα μικρά παιδιά από την προσχολική ηλικία ακόμη.

Η γνωριμία μας με την Katherine και το έργο της καθώς και  η εκπαίδευση μαζί της,  αποτέλεσε το κίνητρο να υλοποιήσουμε  άμεσα την ιδέα που από καιρό στριφογύριζε στο μυαλό μας για ένα MEDIATION FESTIVAL. Ένα MEDIATION FESTIVAL όπου θα συμμετέχουν  διαμεσολαβητές από όλο τον κόσμο που θα μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους, επιστήμονες που ασχολούνται με την επίλυση συγκρούσεων, δικηγόροι με εμπειρία στις διαπραγματεύσεις και στη διαμεσολάβηση, που θα μοιράζονται τις ιστορίες τους από τις διαφορές τους, workshops για διαμεσολαβητές, δασκάλους, δικηγόρους και πολίτες.  Ένα Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης που θα είναι ανοιχτό στη συζήτηση, στην ανταλλαγή απόψεων και προσανατολισμένο  στην πρακτική εφαρμογή της επίλυσης των διαφορών από όλους και για όλους.

Την αναδόμηση της κοινωνίας μέσω της διαμεσολάβησης θα αναπτύξει ως κύρια ομιλήτρια την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ η Katherine Pavlides Johnson, ψυχολόγος, νομικός, διαμεσολαβήτρια και συγγραφέας στο βιβλίο της με τίτλο «Making Sense of Loss – The Re-Constructionist Model: an example of Democracy in action”.

Το πρώτο MEDIATION FESTIVAL θα γίνει  διαδικτυακά σε δύο ημέρες, 16 και 17 Ιουνίου 2023, προκειμένου να έχουμε όσο περισσότερους ομιλητές από όλο τον κόσμο. Στόχος  μας τα επόμενα  χρόνια το MEDIATION FESTIVAL να πραγματοποιηθεί και δια ζώσης και περισσότερες ημέρες.

Καλούμε όλους τους διαμεσολαβητές και όλους τους δικηγόρους από κάθε γωνιά της Ελλάδας να έρθουν και να μοιραστούν στο Mediation Festival την μέχρι τώρα εμπειρία τους! Θα συζητήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις για να δώσουμε ουσιαστικά μια ευκαιρία στη Διαμεσολάβηση να ανθίσει και στη χώρα μας!

Σας περιμένουμε όλους!

Πρόεδρος ADRHELLENIC

Εύη Αυλογιάρη

Γενικός Διευθυντής ADRHELLENIC

Νίκος Καραγιαννάκης