united-kingdom-flag
logo-3

Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

"Εκπαιδεύουμε

τους Διαμεσολαβητές του αύριο"

avlogiari-crop

Γίνε Διαμεσολαβητής! Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών 29 – 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2024 στον Πειραιά

Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών στον Πειραιά

Εξ αποστάσεως (e-learning) και δια ζώσης 29 – 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2024 (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα)

Αίτηση Συμμετοχής εδώ

  • Δίδακτρα: 1.400 ευρώ
  • Εarlybird: 1.190 ευρώ για εγγραφές έως και 18/3/2024
  • 990,00 ευρώ για εκπαιδευόμενους κάτω των 35 ετών *εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή έως και 18 Μαρτίου 2024* (Δυνατότητα πληρωμής με έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα – Φόρμα εξουσιοδότησης πιστωτικής κάρτας εδώ)
  • Προνομιακή Έκπτωση 20% και στα 12 προγράμματα μετεκπαίδευσης του φορέα μας (περιλαμβάνονται και η κτηματολογική και η οικογενειακή)
  • Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται πάντοτε ανελλιπώς!

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών ADR HELLENIC TRAINING HUB ανακοινώνει νέα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, συνολικής διάρκειας 100 ωρών (50 ώρες δια ζώσης και 50 ώρες εξ αποστάσεως), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν.4640/2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
τηλ. 6977260901 – Εύη Αυλογιάρη, Πρόεδρος και Leader Trainer
τηλ. 6984892614 – Νίκος Καραγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής και Trainer
www.avlogiari.gr
email: info@adrhellenic.com

Το πρόγραμμα 100 ωρών βασικής εκπαίδευσης κατάρτισης Διαμεσολαβητών περιλαμβάνει 3 ενότητες:

  • Μέρος 1ο: 29 – 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, 40 ώρες με φυσική παρουσία στο εκπαιδευτικό κέντρο του Φορέα μας στον Πειραιά (εντατική εκπαίδευση με προσομοίωση ρόλων και τεχνικές διαμεσολάβησης).
  • Μέρος 2ο: E-learning παρακολούθηση μαθημάτων στην πλατφόρμα του φορέα μας (βίντεο και θεωρία διαμεσολάβησης, τεχνικών δεξιοτήτων διαμεσολάβησης, νομική ύλη διαμεσολάβησης πολλαπλά τεστ αξιολόγησης, προετοιμασία για τις εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης και νομική ύλη) διάρκειας 50 ωρών.
  • Μέρος 3ο: Παρακολούθηση 10 ώρες με φυσική παρουσία στο εκπαιδευτικό κέντρο του Φορέα μας στον Πειραιά, προσομοίωση ρόλων ολοκληρωμένης διαδικασίας διαμεσολάβησης, γραπτές εξετάσεις στη θεωρία της διαμεσολάβησης και προφορικές εξετάσεις στην προσομοίωση ρόλων, σε ημερομηνία που καθορίζεται σε συνεννόηση με τους εκπαιδευόμενους.

Σημείωση: Μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευσης, οι εκπαιδευθέντες θα έχουν συνεχή πρόσβαση για επανάληψη στην πλατφόρμα e-learning του ADR Hellenic, έως και το πέρας των εξετάσεων στο ΥΔΔΑΔ.

Η εκπαίδευση των υποψηφίων διαμεσολαβητών γίνεται σε μικρά τμήματα έως και 8 ατόμων από τους εκπαιδευτές, Εύη Αυλογιάρη και Νικόλαο Καραγιαννάκη (Lead Trainers), Κωνσταντίνο Τερζή, Μαρία Τσώλου και Δέσποινα Λυπηρίδου με μεγάλη διδακτική εμπειρία (πέραν των 10 ετών)στην Ελλάδα (ADR HELLENIC, ΕΛΚΕΔ, ΙΚΔΘ, ΙΝΚΑΔΑ) και στο εξωτερικό, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, αφού παρακολουθήσουν το πλήρες Πρόγραμμα της Βασικής Εκπαίδευσης των 100 ωρών και περάσουν με επιτυχία τη γραπτή και προφορική αξιολόγηση στο τέλος του προγράμματος, να λάβουν Αναγνωρισμένο Τίτλο Διεθνούς Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (International Certified Mediator) από το International Mediation Institute (ΙΜΙ) και θα μπορούν άμεσα να εγγραφούν στο διεθνή κατάλογο διαμεσολαβητών του ΙΜΙ, εφόσον το επιθυμούν.
Στη συνέχεια, οι καταρτισθέντες διαμεσολαβητές συμμετέχουν στις εξετάσεις που ορίζονται στο αρ. 28 του ν.4640/2019, ώστε να λάβουν τη διαπίστευσή τους από το ΥΔΔΑΔ.

Γιατί να εκπαιδευτείτε μαζί μας;
• Βασική εκπαίδευση – Διάρκεια 100 ώρες
50 ώρες e-learning εκπαίδευση (η μοναδική e-learning εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα) και 50 ώρες δια ζώσης
• Κλειστά τμήματα έως 8 άτομα
• Έμπειροι εκπαιδευτές και ομάδα που εκπαιδεύει μαζί εδώ και 10 χρόνια με πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Lead Τrainer Εύη Αυλογιάρη
• Διεθνής πιστοποίηση ΙΜΙ
• Προνομιακή Έκπτωση 20% και στα 12 προγράμματα μετεκπαίδευσης του Φορέα μας και καλύτερη τιμή για εκπαιδευόμενους under 35
• Κέντρα Εκπαίδευσης και στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη
• Ευέλικτες ημερομηνίες για τη δια ζώσης εκπαίδευση που καθορίζονται σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες

Οι εκπαιδευτές του ADR HELLENIC :
• Αγαπούν αυτό που κάνουν
• Είναι αποτελεσματικοί
• Έχουν εκπαιδεύσει ως ομάδα από το 2012 έως και σήμερα, πάνω από 2.000 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
• Έχουν διενεργήσει πολλές εμπορικές και αστικές διαμεσολαβήσεις , σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνώς.

Η εκπαίδευση:

  • Ενσωματώνει τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μοντέλα βιωματικής εκπαίδευσης
  • Εστιάζει στην πρακτική άσκηση
  • Ατομικό feedback ( ανατροφοδότηση ) σε κάθε εκπαιδευόμενο σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης
  • Συνεχής υποστήριξη και μετά το τέλος της εκπαίδευσης
  • Με την εγγραφή σας στη βασική εκπαίδευση, έχετε άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα e-adrhellenic.com. Η e-learning εκπαίδευση περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες ενότητες με τη θεωρία της διαμεσολάβησης, των δεξιοτήτων του διαμεσολαβητή, τα στάδια, τη νομοθεσία, υποδείγματα, τεστ κλπ.Μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με το δικό σας ρυθμό. Hπρόσβαση στην e-learningπλατφόρμα παρέχεται έως και τις εξετάσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για επαναλήψεις και τεστ.

Μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης:

  • Θα έχετε αποκτήσει εκτός της θεωρητικής κατάρτισης και σε πρακτικό επίπεδο όλες τις ιδιότητες του Διαμεσολαβητή, Διαδικαστικές/Επικοινωνιακές Δεξιότητες, Δεξιότητες Διαπραγμάτευσης, Δεξιότητες Διαχείρισης.
  • Θα μπορείτε στην πράξη να διεξάγετε αποτελεσματικές διαμεσολαβήσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην εκπαίδευση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν τίτλο σπουδών Ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής (ήτοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) ή αντίστοιχου τίτλου σπουδών σχολών της αλλοδαπής, νόμιμα αναγνωρισμένου στην ημεδαπή.

Η προτεραιότητα καθορίζεται από τον χρόνο υποβολής της την αποστολή αίτησης μαζί με την καταβολή των διδάκτρων και του αποδεικτικού εγγράφου κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@adrhellenic.com.

Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης των 100 ωρών (δια ζώσης και εξ’αποστάσεως) είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητή.

Όποιος/-α επιθυμεί να συμμετάσχει στον κύκλο βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο email: info@adrhellenic.com με σημείωση «Βασική Εκπαίδευση Ιανουαρίου, Πειραιάς», έως και τις 22/03/2024  τα κάτωθι:

α) την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και

β) το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων ποσού 1.400 ευρώ ή early bird 1.190,00 ευρώ αν γίνει η κατάθεση έως και 18/3/2024 ή 990 ευρώ για κάτω των 35 ετών (εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή έως και 18/3/2024) στον Τραπεζικό Λογαριασμό με δικαιούχο:

ADR HELLENIC TRAINING HUB
ΙΒΑΝ:GR8701102110000021100657655
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Swift: ETHNGRAA
Αιτιολογία: Βασική Μαρτίου Πειραιάς «Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευόμενου»
(Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον/την καταθέτη)

Το ποσό των διδάκτρων μπορεί να καταβληθεί και με πιστωτική κάρτα (έως και 12 άτοκες δόσεις) κατόπιν επικοινωνίας.

* Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης από τον εκπαιδευόμενο τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.