united-kingdom-flag
logo-3

Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

"Εκπαιδεύουμε

τους Διαμεσολαβητές του αύριο"

avlogiari-crop
Τραπεζική Διαμεσολάβηση
Διεθνής Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών IMI
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Η εκπαίδευση γίνεται on demand
Ώρες Προγράμματος: 20
Εκπαιδευτική Ομάδα: Εύη Αυλογιάρη, Mαρία Τσώλου, Κωνσταντίνος Τερζής, Δέσποινα Λυπηρίδου, Νίκος Καραγιαννάκης
Τρόπος Εκπαίδευσης:​ e-learning

Μοιραστείτε:

Διεθνής Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών, εξ’ αποστάσεως και on demand
Με Αναγνωρισμένο Τίτλο Διεθνούς Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (International Certified Mediator) από το International Mediation Institute (ΙΜΙ) και το ADR HELLENIC TRAINING HUB

* Απευθύνεται αποκλειστικά σε ήδη Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Διαμεσολαβητών του ΥΔΔΑΔ.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δίδακτρα: 750,00 ευρώ

Πληροφορίες:
τηλ. 6977260901 – Εύη Αυλογιάρη, Πρόεδρος και Lead Trainer
τηλ. 6984892614 – Νίκος Καραγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής και Lead Trainer
www.avlogiari.gr
email: info@adrhellenic.com

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, αφού παρακολουθήσουν το πλήρες Πρόγραμμα της Βασικής Εκπαίδευσης και περάσουν με επιτυχία την αξιολόγηση στο τέλος, να λάβουν Αναγνωρισμένο Τίτλο Διεθνούς Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (International Certified Mediator) από το International Mediation Institute (ΙΜΙ) και θα μπορούν άμεσα να εγγραφούν στο διεθνή κατάλογο διαμεσολαβητών του ΙΜΙ (εφόσον το επιθυμούν).

Με την εγγραφή σας στη Διεθνή Βασική Εκπαίδευση, έχετε άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα e-adrhellenic.com. Η e-learning εκπαίδευση περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες ενότητες με τη θεωρία της διαμεσολάβησης, των δεξιοτήτων του διαμεσολαβητή, τα στάδια, τη νομοθεσία, υποδείγματα, τεστ κλπ. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με το δικό σας ρυθμό. H πρόσβαση στην e-learning εκπαίδευση παρέχεται έως και την επιτυχία στις εξετάσεις του εκπαιδευόμενου για τη διεθνή διαπίστευση του ΙΜΙ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στην εκπαίδευση μπορούν να λάβουν μέρος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ όσοι είναι ήδη Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές εγγεγραμμένοι στο μητρώο Διαμεσολαβητών του ΥΔΔΑΔ.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα καθορίζεται από τον χρόνο αποστολής της αίτησης με επισυναπτόμενο αποδεικτικό εγγράφου κατάθεσης των διδάκτρων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@adrhellenic.com.

Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
ADR HELLENIC TRAINING HUB
ΙΒΑΝ:GR8701102110000021100657655
ΕθνικήΤράπεζα Ελλάδος
Swift: ETHNGRAA
Αιτιολογία: «ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΜΙ, ΟΝΟΜ/ΜΟ»
*Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον/την καταθέτη*
Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης από τον εκπαιδευόμενο τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ADR HELLENIC
Το ADR HELLENIC είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης, υπηρεσιών εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση και γενικότερα στην επίλυση συγκρούσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς και Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών αδειοδοτημένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με εκπαιδευτικά κέντρα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2014 το ADR Hellenic είναι αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης ενώ από το 2015 είναι ιδρυτικό μέλος του Βαλκανικού Οργανισμού Επίλυσης Διαφορών και παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών στην Ευρώπη και διεθνώς. Συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και προσφέρει Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης.
Έχουν εκπαιδευτεί από τον Φορέα μας τόσο στη βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών όσο και σε προγράμματα μετεκπαίδευσης πάνω από 3.000 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνώς από το 2012 έως σήμερα.
Tο ADR Hellenic είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του International Mediation Institute (I.M.I) και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες διαμεσολαβητών από όλο τον κόσμο, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στην επίσημη λίστα των Διεθνών Διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι. Πλέον από το 2019 το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης του ADRHELLENICείναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο, Ιnternational Mediation Institute (IMI) ως IMI Certified Mediator Training Program (IMICMTP).
Ανάμεσα στα πρωτοποριακά προγράμματα που έχουμε δημιουργήσει ανήκουν η Επίλυση Συγκρούσεων στον Χώρο Εργασίας, η Διαδοχή στην Οικογενειακή Επιχείρηση, η Διαμεσολάβηση στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις, οι Διαπραγματεύσεις για την Επίτευξη Επαγγελματικής Συμφωνίας, η Προχωρημένη Διαμεσολάβηση, η Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, η Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, η Γλώσσα του Σώματος, οι Επικοινωνιακές Δεξιότητες, η Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση, η Επίλυση συγκρούσεων στον Αθλητισμό, η Οικογενειακή, Τραπεζική και Κτηματολογική Διαμεσολάβηση και Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών (Τrain the Trainers).
Εξειδικευόμαστε επίσης στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και στην εκπαίδευση ιατρών σε ήπιες δεξιότητες. Σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, συμμετείχαμε το 2018 σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την αύξηση της ενσυναίσθησης των φοιτητών ιατρικής και πλέον συνεργαζόμαστε με ιατρικές σχολές του εξωτερικού για την υλοποίηση της Εκπαίδευσης στην Ενσυναίσθηση και στις Επικοινωνιακές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη.
Από το 2019 το ADR HELLENIC έχει δημιουργήσει ασύγχρονα προγράμματα e-learning στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (e-adrhellenic.com) πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση (ECICEL).