Ελληνικά
English
Ομηρίδου Σκυλίτση 6, Πειραιάς, 2310538919 - 6977260901, info@adrhellenic.com
Α&Α, Αυλογιάρη, Δικαστήρια, Διαμεσολάβηση, Διαπραγματεύσεις

E-learning Εκπαιδεύσεις

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μία νέα  εποχή ξεκινά για την εκπαίδευση στον τομέα της Διαμεσολάβησης και της Επίλυσης Συγκρούσεων, με το ADR HELLENIC TRAINING  HUB, πιστοποιημένος Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών, να κάνει το πρώτο βήμα προς την αλλαγή,  με την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που σημαίνει ότι μπορεί οποιοσδήποτε να  παρακολουθήσει όποια εκπαίδευση επιλέξει, από τον υπολογιστή του, το κινητό του τηλέφωνο, τoτάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλει και με τον δικό του ρυθμό. Οι online εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν παρουσιάσεις βίντεο, θεωρία, ασκήσεις, εξετάσεις, παραπομπές και βιβλιογραφία.

 

Τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ADR HELLENIC TRAINING HUB περιλαμβάνουν:

Οικογενειακή Διαμεσολάβηση, Ιατρική Διαμεσολάβηση, Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, Κτηματολογική Διαμεσολάβηση, Επίλυση Συγκρούσεων στον Εργασιακό Χώρο και Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση , Αθλητική Διαμεσολάβηση, Εκπαίδευση προχωρημένου επιπέδου στη Διαμεσολάβηση, Ο Ρόλος του Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση , Εισαγωγή στη Διαμεσολάβηση, Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, Μη λεκτική επικοινωνία στην πράξη.

 

Τα e-learning προγράμματα μας παρέχουν τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το νόμο Ν. 4640/2019 στα πλαίσια της ανά τριετίας υποχρεωτικής μετεκπαίδευσης των διαμεσολαβητών.

 

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος, χορηγείται ηλεκτρονικά από το ADR Hellenic Training Hub ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ στο αντίστοιχο πρόγραμμα με πιστοποίηση ECICEL.

Όλα τα e-learningπρογράμματα είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση - ECICEL(European Center of Independent Certificationin E-Learning).

Για να παρακολουθήσετε τα προγράμματα εγγραφείτε δωρεάν στην πλατφόρμα http://www.e-adrhellenic.com και επιλέξτε το Course που σας ενδιαφέρει (Enroll).